• fillo me pse online dyqan taxi

    Fillo me pse – Simon Sineku

    Nje bestseller nga Simon Sineku.

    Libri do tju frymezoje dhe do tju vije ne ndihme per te persosur komunikimin me te tjeret dhe per te arritur suksese ne jete.

    Ne ndihme mbi te gjitha do tju vije drejtueseve ne poste te ndryshme dhe udheheqesve.

    1,000 L

Main Menu