• Donut Maker | Berese Petullash | Petulla te Fryra

    Karakteristika

    – Donuts si profesionistet ne shtepine tuaj.
    – Teper e thjeshte sa ju mund te beni dhe pancakes prej saj.
    – Perdoret lehtesisht , pergatisni brumin, ngrohni vajin, mbajeni shperndaresin mbi vajin e nxehte dhe shtypni dorezen.
    – Pastrohet lehtesisht ne uje, ose dhe ne lavastovilje.

Main Menu