• Pajisje per Veshjen e Corapeve | Sock Slider

    1) Mënyra më e shpejtë dhe e lehtë për të veshur dhe hequr corapet tuaja.
    2) Vendosni çorapin tuaj mbi pajisje, uleni pajisjen në dysheme dhe rrëshqitni këmbën.
    3)Pajisje perfekte per përdorues me kufizime lëvizshmërie, lëndime dhe grate ne shtatëzani.

Main Menu