• besoni ne veten tuaj

    Besoni ne veten tuaj – Jasmin Kirkbride

    Autorja Jasmin Kirkbride sjell botimin e saj i cili do t’ju ndihmoje te rifitoni besimin ne vetevete.

    Nje liber plot sugjerime, keshilla, dhe citime, qe do tju beje ta shihni goten gjysme-plot.

    Do tju jape kurajon dhe forcen per ti kthyer mendimet negative ne mendime pozitive.

Main Menu