• shpetome bli ne dyqan taxi

    Shpetome – Guillaume Musso

    Roman pas romani, Guillaume Musso ka krijuar nje lidhje krejt te veçante me lexuesit e tij.

    Librat e tij jane te perkthyer ne 40 gjuhe, dhe shume here te pershtatur per kinemane.

    1,000 L

Main Menu