• becoming libra ne shitje ne dyqan taxi

    Becoming ( Te behesh)- Michelle Obama

    Nje nga grate me te pelqyera dhe me te fuqishme te botes, ka shume per te rrefyer, ish-Zonja e pare e ShBA.

    Michelle Obama nis librin e saj te shumepritur me rrefime per deshirat e thjeshta te femijerise deri te kohes se sotme.

    1,800 L

Main Menu