• mbajtese telefoni dhe pijesh per makine ne dyqan taxi

  Mbajtese Telefoni & pijesh | Multi-Function Drink Holder

  2 ne 1, mbajtese telefoni & pijesh njekohesisht.
  Mbajtesja e telefonit eshte e ndertuar nga material i bute i nje cilesie te larte, i forte dhe i qendrueshem i cili lejon rrotullimin maksimal deri ne 72 grade.
  E pershtatshme per telefonat me permasa 50*90mm
  Dizajnuar per shishe me diameter me pak se 70mm.
  I pershtatshem per pjesen me te madhe te makinave.

  1,190 L
 • Mbajtese Universale Telefoni me Magnet per makine

  Mbajtesja magnetike eshte ajo qe ben diferencen ne kete mbajtese. Ky mbajtes universal prodhon nje force terheqese intesive qe do te mbaje cdo smartphone. Perputhet me pajisjet Android, Apple, Blackberry etj

Main Menu