• modele per mbajtese televizori tv

    Mbajtese per TV | Modele Mbajtese per Televizorin

    I përshtatshëm për TV me madhësi midis 33 – 70 ”dhe dimensioneve VESA ndërmjet 200 X 200 mm dhe 600 X 400 mm. Sigurohuni që të kontrolloni madhësinë e TV tuaj dhe dimensionet VESA janë kompatibile përpara blerjes se ketij produkti.

    1,790 L

Main Menu