• 10x rregulli i vetem qe ben dallim ndermjt suksesit dhe deshtimit libra ne shitje online ne dyqan taxi

    Rregulli ndermjet suksesit dhe deshtimit – Grant Cardone

    Nuk mund te operoni njesoj si te tjeret dhe te pranoni mediokritetin, nese doni te arrini suksesin ekstrem.

    Ju duhet ta eleminoni fatin dhe shancin, nga ekuacioni i biznezit, e te siguroni aritjen e suksesit masiv.

    10X eshte rregulli i vetem qe arrin te beje dallimin ndermjet suksesit dhe deshtimit.

    1,500 L

Main Menu