• bastardja e stambollit libra ne shitje online ne dyqan taxi

    Bastardja e Stambollit – Elif Shafak

    Veprat e shkrimtares turke Elif Shafak njihen per nje fryme te shkrimit te zellshem dhe shume imagjinativ.

    Ato te krijonje pershtypjen sikur jemi ne nje bote ideale.

    Libri eshte nje pershktim ose me sakte nje veshtrim i gjalle mbi famljen dhe Stambollin bashkohes nga dy gra e reja, njera turke dhe tjetra armeno-amerikane.

    1,000 L

Main Menu