• e penguara libra ne shitje online ne dyqan taxi

    E penguara, Requiem per Linda B. – Ismail Kadare

    Libri ” E penguara” pershkruan ndoshta kohen me te errret te historise se Shqiperise.

    Ate te diktatures, ku liria mund te te shderrohej ne nje gje shume te deshiruar.

    Nje pengese e madhe dhe jo nga fati por nga nje tip i ri i pengesave, nga shteti, rrefehet historia e nje vajze te internuar.

Main Menu