• ferma e kafsheve ne shitje online ne dyqan taxi

    Ferma e kafsheve – George Orwell

    Ferma e kafsheve na shpie ne nje histori te shekullit te njezete.

    Nje histori e idealizmit te tradhetuar nga tirania dhe korrupsioni, historia rrenqethese qe do ti vertise ngjarjet reth personazhit kryesor Oruellit.

Main Menu