• egoja eshte armiku bli libra ne dyqan taxi

    Egoja eshte armiku – Ryan Holiday

    Ryan Holiday vjen me nje liber tjeter te perkthyer ne shqip,” Egoja eshte zgjidhja”.

    Autori paraqet nje mendim dhe skepticizem sesi qenia njerezore duke menaxhuar egon, mund dhe duhet te persose veteveten.

    1,000 L

Main Menu