• 200 sekretet e suksesit libra ne shitje dyqan taxi

    200 sekretet e suksesit – Robin Sharma

    Shume nga ne mund te pyesin veten pse disa njerez jane me te sukseshem se te tjeret.

    Ne fakt ato nuk kane asgje me shume se disa te tjere.

    Nuk eshte e thene qe me doemos per te arritur sukses, ne duhe te jemi apo te kemi patjeter aftesi apo intelegjence me te madhe se te tjeret.

    Gjithcka varet nga ne, ajo qe i dallon te sukseshmit nga te pasukseshmit eshte deshira e tyre e zgjarrte, pasioni dhe etja per dije.

Main Menu