• einstein jeta dhe universi i tij ne shitje online ne dyqan taxi

    Einstein jeta dhe universi i tij – Walter Isaacson

    Nje biografi e Isaacson-it, do te na tregoje per fizikantin dhe shkencetarin e madh Albert Einstein.

    Nje bestselller nga autori i mirenjohur Benjamin Franklin.

    Nje histori e mahnitshme e jetes se tij, eshte nje deshmi e lidhjes midis kreativietit dhe lirise.

    2,000 L

Main Menu