• ti je vertete i forte libra ne shitje dyqan taxi

    Ti je vertete i forte – Jen Sincero

    Nje liber qe do te na udheheq drej mesimeve motivuese dhe zbavitese.

    Autorja Jen Sincero, nje trajnere e sukseshme qe udheton ne te gjithe boten, na ofron 27 kapituj te hareshem dhe plot histori frymezuese.

    Keshilla te vlefshme, ushtrime te thjeshta dhe praktike.

    1,000 L

Main Menu