• Lunch Box | Kuti Ushqimi Elektrike | Bli Online

    Kapaciteti i tij eshte 1.05L me 2 kontejnerë ushqimor të heqshëm, të përshtatshëm për tu pastruar dhe mbajtur. Eshtë e lehtë të ngrohni ushqimin tuaj të ftohtë si perime, sanduiç dhe ushqime të tjera.

    Kjo pajisje nuk është e papërshkueshme nga uji, kështu që ne sugjerojmë të mos e rrëzoni kur vendosni supë ose ushqim tjetër të lëngshëm. E pajisur me dorezë portative, është e lehtë për t’u transportuar dhe e përshtatshme për shumë raste siç janë dreka e zyrës, spitalet dhe kujdesi për pacientët, dreka në shkollë, etj

    1,190 L1,800 L

Main Menu