• pastrues fytyre ne kushte shtepie pastrim per fytyren fina mini 2

  Pastrues Fytyre ne kushte shtepie | Kujdesi per Fytyren

  -50% e kokave jane me te medha per pastrim me efikas.
  -Fijet më të gjata per pastrim me te thelle.
  -Trup më i trashë silikoni për rehati dhe performancë.
  -I përshtatshëm për të gjitha llojet e lëkurës.
  -Fijet më të holla pastrojnë butësisht lëkurën e ndjeshme dhe normale.

Main Menu