• krem per mjeker dhe mustaqe produkte per mjekren

  Krem per mjeker & Mustaqe | Produkte per mjekren

  Metoda e përdorimit
   Shtrydhni përmbajtjen e tubit në një tas plastik ose qeramik.
  Shtoni aktivizuesin. Perzjerja duhet te vazhdoje derisa të fitohet një konsistencë e njëtrajtshme dhe e butë.
  Mos përdorni objekte metalike për t’a përzier.
  Aplikoni përzierjen në mjekër ose mustaqe menjëherë pas përgatitjes.
  Shpëlarje tërësisht pas 10-15 minutash.
  Përdorni përzierjen menjëherë pas përgatitjes. Mos e ruani përzierjen per nje perdorim tjeter.

Main Menu