• Beard Cream Pastil | Best Styles 2019

  Përfshin vetëm përbërësit më të mirë, më të natyrshëm dhe lehtësisht të përthithur që janë krijuar për t’i dhënë mjekrës ose mustaqeve tuaja një pamje dhe ndjesi të pashembullt ndërsa përmirësoni rritjen.

  1,790 L
 • krem per mjeker dhe mustaqe produkte per mjekren

  Krem per mjeker & Mustaqe | Produkte per mjekren

  Metoda e përdorimit
   Shtrydhni përmbajtjen e tubit në një tas plastik ose qeramik.
  Shtoni aktivizuesin. Perzjerja duhet te vazhdoje derisa të fitohet një konsistencë e njëtrajtshme dhe e butë.
  Mos përdorni objekte metalike për t’a përzier.
  Aplikoni përzierjen në mjekër ose mustaqe menjëherë pas përgatitjes.
  Shpëlarje tërësisht pas 10-15 minutash.
  Përdorni përzierjen menjëherë pas përgatitjes. Mos e ruani përzierjen per nje perdorim tjeter.

Main Menu