• kamera sigurie e jashtme per shtepi me wifi cmimi ne dyqan taxi ne shitje

  Kamera sigurie me Wifi per shtepi dhe ambjente te jashtme

  1. Kamera e Sigurie
  2. Zbulim i levizjes. Detekton lëvizjet, tingujt dhe i regjistron ato.
  3. Rrotullim ne 360 grade. 100 grade leviz vertikalisht siper dhe 20 grade leviz vertikalisht poshte.
  4. Rrotullimi për pamje të gjerë.
  5. Smart HDR Teknologji për pamje të qartë dhe të ndritshme.

  3,490 L

Main Menu