• peti cut prerese thonjsh per kafshet shtepiake te gjitha si te kujdesemi per thonjte

  Prerese thonjsh per Kafshet | Kujdesi per thonjte

  -Kujdesi per thonjte e kafsheve me menyren me te sigurt.
  -I pershtatshem per qente dhe per macet.
  -Drite LED per ndricim sa me te mire gjate perdorimit.
  -Zmadhim deri ne 5 here per prerje sa me efikase
  -Prerje e shpejte dhe precize fale thikave metalike te mprehta

Main Menu