• jete plot dashuri libra ne shitje ne dyqan taxi

    Jete plot dashuri – Nicholas Sparks

    Donson ishte nje djale i i ri i cili ishte braktisur nga e ema kur ishte i vogel.

    Duket se gjaku i saj kishte me shume ndikim ne menyren se si ai u rrit dhe jo gjaku i te atit.

    Familja e tij ishte nje familje te fortesh me mbiemrin Koul.

    1,000 L

Main Menu