• dobesohu dobesim me Diet Tea Acai Caj per dobesim Dobesimi Dyqan Taxi qaj per dobesimin

  Caj per dobesim One Acai Berry Tea Syrup | Albania

  • Dobesohuni ne menyre te shendetshme.
  • Ju duhen vetem 21 dite.
  • Ndihmon ne thithjen maksimale te vitaminave.
  • Dobesim me shpejtesi.
  • Largimi dhe nderprerja e deshires per ushqim te tepruar.
  • I pershtatshem per femra dhe meshkuj
  • 100% natyral dhe bimore.
  2,900 L
 • Jastek Udhetimi per Qafen dyqan Taxi

  Jastek udhetimi per qafen ne makine apo avion

  Jastek i krijuar per rehati dhe clodhje maksimale.
  •Merr formen e qafes dhe shpatullave ne menyre qe te reduktoje dhimbjen gjate udhetimeve.
  •Drejton koken dhe vertebren ne menyre natyrale.
  •Qendron i fresket .
  •Ndihmon me fjetjen ne qendrimin e duhur.

  2,500 L

Main Menu