• best hand blender mixer ushqimi

    Hand Blender Haeger | Mixer Ushqimi

    Pasi të keni përfunduar pergatitjen e ushqimeve tuaj, thjeshtë pastroni thikën me një pecetë të njomë (pjesa e sipërme nuk mund të çmontohet, bëni kujdes që të mos laget me ujë). Nje produkt me permasa te tilla eshte i vogel dhe nuk do te marr hapesire ne dollapin tuaj.

    3,190 L

Main Menu