• Depilator Finishing Touch

  Finishing Touch Hair Remover | Best Epilator

  • Heqje e qimeve pa dhimbje ne te gjitha llojet e lekures
  • Idelae per fytyren, bikinin dhe cdo pjese tjeter te trupit .
  • Thuaj jo , lekures se irrituar apo demtimeve nga shkulja e qimeve
  • E aprovuar nga dermatologet.
  • Laser light
  • Auto start
  2,890 L

Main Menu