• gjeniu rinia libra ne shitje ne dyqan taxi

    Gjeniu, vellimi 1, Rinia – Teodor Drajzer

    A zotohesh ta mbrosh, ta nderosh, ta mbash, si te shendoshe ashtu edhe te semure dhe ti qendrosh gjithmone besnik, gjere ne vdekje, duke i lene menjane te gjitha te tjerat?”

    “Zotohem”.

    Ky eshte zotimi qe duhet te bente diten e marteses, Juxhin Uitlla.

Main Menu