• A4Tech bloody keyboard mouse price

  A4tech Bloody Gaming Com Keyboard + Mouse

  Taste prej silikoni per nje kontroll me te mire.
  5 nivele LED te shkelqimit
  E qendrueshme ndaj ujit.
  Vendosja e tastit Turbo-Shot

   

  3,900 L
 • best gaming keyboard pro for gta san andreas

  Best Gaming Keyboard | Superior Quality

  Taste te rehatshem per t’u shtypur dhe produktivitet maksimal.
  -Taste te projektuar ne menyre precize per loje sa me te shpejte.
  -Dizajn Unik per te apasionuarit pas lojrave kompjuterike.
  -Material i qendrueshme, kualitet superior.
  -I qendrueshem ndaj levizjes dhe rreshqitjes.
  -Projektuar per te qene i qendrueshem ndaj lengjeve.

  2,390 L
 • simple best gaming keyboard mechanical aula f2088

  Mechanical Keyboard | Gaming Led Keyboards

  Brand: AULA
  2. Model: F2088
  3. Connection: USB Wired
  4. Switch: AULA Blue/Brown Switch
  5. Keys Amount: 104 Key
  6. Keys Travel: 4.0mm
  7. Life: 50 Million Click Life
  8. Voltage: DC 5V/250mA
  9. Dimension: 435*123*38.5±0.5mm
  10. Keyboard Wrist Pad: 435*68*14.5±0.5mm

  4,490 L
 • Wireless Keyboard Mouse Combo | r-house

  Modeli: RF-8810
  Materiali: ABS
  Frekuenca e funksionimit: 2.4GHz
  Distanca e funksionimit: 10m
  Toleranca e butonave: rreth 3,000,000 here
  Shpejtesia e treguesit: 800-3200 Dpi (e rregullueshme)
  Fuqia e tastieres: 1 bateri AA (nuk perfshihet)
  Fuqia e miut: 1 Bateri AA (nuk perfshihet)
  Dimensionet e tastieres: 44 x 13.5 x 2.0 cm
  Dimensionet e mouse: 11.5 x 6.5 x 3.0 cm

  2,099 L

Main Menu