• fshese dore sweep all drag in one

  Fshese Dore | Sweep Drag All In One

  Materiali i pluhurit: plastike
  Perdorimi: Shtepi
  Lloji: Furca dore dhe pluhuri
  Materiali per koken e fsheses: Fshese PET
  Materiali i fsheses: ABS + Stainless Steel
  Madhesia e produktit: 144cm * 31cm * 20cm
  Pesha e produktit: Stili 1: 860g – Stili 2: 850g
  Gjatesia: 110cm
  Vellimi i kutise: 0.5L

 • Koke Fshese me Vakum | Pluhuri | Dust Daddy

  Shtojca universale mbledh pluhur si askush tjetër.
  Prodhuar me 30 tuba thithje fleksibël, me madhësi mikro.
  Tuba fleksibël pluhuri, nuk ka nevojë për të lëvizur gjërat per te marr plyhurat.

Main Menu