• edukimi i ndjenjave libra ne shitje ne dyqan taxi

    Edukimi i ndjenjave – Gustav Flober

    Gustav Flaubert ishte nje shkrimtar i njohur francez.

    Ai eshte nje nga novelistet me te njohur francez te shek. XIX, qe u lind ne kohen kur po lulezonte romantizmi i Hygoit, Vinjise, Mishlese dhe i Shatobrianit.

    1,190 L

Main Menu