• dy nga dy libra ne shitje ne dyqan taxi

    Dy nga dy – Nicholas Sparks

    Atehere kur i mendon se i ke te gjithçka, mund te te permbyset gjithçka.

    Keshtu i ndodh edhe Rusell Green i cili befas humbet gruan, djalin, shtepine e madhe dhe karrieren pasi ndoqi pas Vivianin bukuroshe.

     

    1,500 L

Main Menu