• Doreza pastrimi prej silikoni

  Doreza Pastrimi prej Silikoni Red | C & E

  Karakteristika

  -Fantastike per pastrim tualeti dhe kuzhine.
  -Teper e lehte per t’u pastruar. Mund ta sterilizoni me uje te zier ne mikrovale ose pjatalarese.
  -Dizajn Universal i cili i pershtatet te gjithe duarve

  1,400 L

Main Menu