• bota e sofies online dyqan taxi

    Bota e Sofies – Jostein Gaarder

    “Bota e Sofias” nje liber nga autori Jostein Gaarder, i maskuar si nje liber femijesh por qe te gjithe mund te gjejne veten lehtesisht, sidomos te rinjte.

    Romani ka pasur nje sukses te jashtezakonshem ne Norvegji, Gjermani, Suedi, Itali, SHBA, France etj., dhe eshte pekthyer ne 40 gjuhe te botes.

    1,000 L

Main Menu