• hajdutja e librave online ne dyqan taxi

    Hajdutja e librave – Markus Zusak

    Zusak nje autore e vlerezuar per guximin e temave qe sjell ne librat e saj, vjen kete here me librin “Hajdutja e librave”.

    Ne te trajtohet historia nje vajze nente vjecare.

    Ajo vizitohet tri here nga vdekja dhe na meson se si librat mund te behen thesare.

    1,000 L

Main Menu