• fuqia libra ne shitje ne dyqan taxi

    Fuqia – Rhonda Byrne

    Fuqia nje liber qe do te deshironi ta lexoni rrufeshem.

    A e keni menduar ndonjehere se jeta qe ti do, leviz sipas fuqise dhe se fuqia me e madhe eshte fuqia per te pasur cdo gje qe ti do.

     

    1,300 L

Main Menu