• zonja bovari bli tani online ne dyqan taxi

    Zonja Bovari – Gustav Flober

    Bovarizmi, prirja per te enderruar dhe per tu zhgenjyer pafundesisht nga realiteti.

    Kjo do te ishte dukuria qe do ta meshironte me se miri personazhin kryesor te vepres, zonjen Ema Bovari.

     

Main Menu