• blender dore juice cup mini shtrydhese frutash power bank

  Blender Dore Juice Cup | Mini Shtrydhese Frutash

  Materiali: Plastik e testuar per sigurine e ushqimeve dhe celiku inoks
  Permasat: 10*3.2*3.2inch
  Pesha: 650g
  Kapaciteti: 420ml
  Kapaciteti i baterise: 4800mAh, 3.7V
  Koha e karikimit: 2-4 ore
  Nese eshte e karikuar plotesisht mund te perdoret deri ne 20 here dhe me shume
  Koha e shtrydhjes: Pothuajse 20 sekonda
  Kur te jete e karikuar plotesisht drita LED do te jete ne ngjyre te kuqe dhe blu kur eshte gati per perdorim.

  1,890 L

Main Menu