• xha gorioi ne shitje online ne dyqan taxi

    Xha Gorioi – Honore De Balzak

    Nje roman me nje tematike te ndjeshme shoqerore qe prek shtresat e uleta dhe te varfera te popullsise.

    Por qe si gjithmone atyre ne krye te shtetit dhe aristokracise se larte dhe te nderuar eshte gjeja e fundit qe mund ti vije ndermend.

Main Menu