Backposture | Pajisje per shpinen | Dyqan Online | Dyqan Taxi

 • Korigjues shpine korigjus shpine royal posture drejtim shpine shpines ec drejt drejto shpinen shtylla kurizore

  Back Brace Posture Corrector | Dhimbjet e Shpines

  • Royal Back Posture – Drejton Trupin tuaj . 
  • Rregullon qendrimin e trupit tuaj. Nese nevojitet shtrengoni rripat per te rregulluar presionin te shpatullat.
  • Mund te lahet me dore me detergjent te bute.
  • Per meshkuj dhe femra ,i ben muskujt te ndihen me te shplodhur.
  1,700 L
 • Korse per shpinen Real Doctors korigjues per shpinen porosit ne dyqan taxi blerje online bli doctor back posture dhimbjet e shpines mbajtese shpine

  Korse per Shpinen | Shtyllen kurrizore | Real Doctors

  02
  •  Drejton Trupin tuaj . 
  • Rregullon qendrimin e trupit tuaj.
   (Nese nevojitet shtrengoni rripat per te rregulluar presionin te shpatullat)
  • Mund te lahet me dore me detergjent te bute.
  • Korseja vjen ne masa medium, large, extra large (m,l,xl).
  1,390 L

Main Menu