• Aparat kunder insekteve & Drite Nate | Elektromagnetike

  Karakteristika

  – Largoni Insektet me teknologjine elektromagnetike te zerit.
  – Kthejeni shtepine tuaj ne nje fushe te paster nga insektet.
  -Jo toksioke, pa kimikate dhe helm.
  – Kunder brejtesve, milingonave, merimangave dhe insekteve te tjera.

  900 L1,800 L
 • Aparat Kunder Insekteve | Atomic Zapper

  Ju mjafton thjesht ta vendosni atë ne prize dhe është gati të punoje. Tani nuk do të duhet të merreni me kimikate toksike ose të shpenzoni para duke punesuar persona te tjere te pastrojne shtepine tuaj prej tyre. Profesionisti juaj per keto raste eshte vetem nje klikim larg.

Main Menu