• ana karenina ne shitje online ne dyqan taxi

  Ana Karenina – Lev Tolstoi

  Nje roman i mire detajuar dhe me shume histori per te treguar, ndahet ne tete pjese.

  Fillimisht autori na njeh dhe na prezanton me Princ Stepan Arkadieviç Obllonski, “Stiva”, nje aristokrat moskovit.

  Ai ka prishur marredheniet me gruan e tij Darja Aleksandrovna, e cila ka zbuluar se burri e tradhtonte me guvernanten franceze.

   

  1,400 L

Main Menu