TOSHIBA DYQAN TAXI

Toshiba | Pajisje | Bojra | Printer | Aksesore | Dyqan Taxi

 • toshiba canvio basics hard disk i jashtem 2 tb

  Hard disk i jashtem Toshiba Canvio Basics | 1 TB 2TB

  01
  • Ruajtja bëhet e thjeshtë per ju.
  • Konfigurimi i lehtë dhe hyrja e shpejtë në përmbajtjen tuaj të ruajtur.
  • Lehtë për t’u përdorur.
  • Ndërfaqja: USB 3.0 (e përputhshme me USB 2.0)
  • Maks. Shkalla e transmetimit: 5,0 Gbit / s
  7,490 L9,900 L
 • toner toshiba 1640 ne dyqan taxi black compatible toner

  Toner 1640 Toshiba Compatible | Black Printer Drive

  Eshte formuluar dhe testuar posacerisht per te siguruar cilesine me te mire te imazhit dhe shtypjen me te besueshme qe mund te merrni faqe pas faqe. Teste te ndryshme te kryera nga laboratore te pavarur  te printerit kane treguar qe furnizimet origjinale te markes Toshiba jane me te besueshme

  2,890 L

Main Menu