• Ngrohese portative Nikai - Electric Fan Heater

  Ngrohese portative Nikai – Electric Fan Heater

  Karakteristika
  Dizajn kompakt.
  Tre modalitete ventilatoret e ftohjes, te ngrohjes dhe te ajrit te nxehte.
  E sigurte, e rehatshme dhe porative.
  Termostat i rregullueshem.
  Mbrojtje nga mbinxehja.
  Rrotullim ne 180 grade.
  Ngrohje e shpejte brenda 3 sekondave.
  3,200 L

Main Menu