• drite ne forme qiriri bli online dyqan taxi

    Drite ne forme qiriri | 3 pcs me 12 ngjyra

    • Tri qirinj kolonë pa flakë me aromë vanilje me ngjyra 4 “, 5” dhe 6 “inç me telekomandë dhe kohëmatës.
    • Kohëmatësi për 4 ose 8 orë, qirinjtë fiken automatikisht pas kalimit të kohës.
    • Ndryshimi i ngjyrës me një telekomandë me diapazon 20 metra.
    1,490 L

Main Menu