• Interfon dhe Zile Dere

  Interfon dhe Zile Dere | Intercom Doorbell

  1. Sistem i telefonit te plote.
  2. Instalim i thjeshte.
  3. Shtypni butonin per te zhbllokuar deren.
  4. Hapja e deres me kontroll elektrik.
  5. Materiali i njesise se jashtme eshte aliazh i aluminit anti-oksidues, me mbulese te papershkueshme nga shiu.

  2,900 L
 • Zile per shtepi me wireless | Zilja pa kabell per porten

  •  E pershtatshme per shtepi, zyre, ndertesa, varka etj.
  •  Zile te ndryshme sipas deshires
  • Funksionon me bateri
  • Lidhje Wireless
  •  E lehte per t’u instaluar
  •  Nuk ka nevoje per kabell
  •  Konsumon pak energji
  • Material: ABS plastike
  • Ngjyra ne imitim druri
  1,900 L

Main Menu