• lb link wireless router adapter firmware

  Lb link Router Firmware | Wireless Adapter

  CPU: Atheros AR9431
  Flash: 8MB
  RAM: 64MB
  Standards: Complete IEEE 802.11b/g/n
  Networking Interface: 2×10/100 Base-TX (Cat.5, RJ45) Ethernet Interface
  Antenna: Integrated 14dbi Mimo Antenna
  POE: 24v 1a
  Working Mode: AP/WDS/Client/WISP/Router
  Speed: 300Mbps
  Antenna: 2×2 (2Tx, 2 Rx)
  Ethernet Speed: 10/100Mbps
  LB Link Router Power Method: Passive PoE (4,5; 7.8 return)

  4,490 L
 • LB Link Wireless USB Adapter Driver

  Marka: LB-Link
  Modeli: BL-WN151
  Wireless
  Frekuenca: 2.412-2.472GHz
  Suporton: Windows XP / 7 / 8 / 8.1 / 10
  Standarti: IEEE 802.11b/g/n
  Suporton Roaming per te siguruar lidhje efikase te wireless.
  Suporton WMM e cila ben qe procesi i zerit dhe video te luhet pa probleme.
  Instalim dhe Konfigurim i thjeshte.

  1,190 L
 • Marres wireless USB LB Link bli online dyqan taxi

  Marres wireless USB | LB Link

  • Emri i produktit: USB WiFi për desktop dhe laptop.
  • Prodhuesi: LB-Link.
  • Kodi i produktit: BL-LW05-AR5.
  • Shpejtësia e transmetimit të të dhënave: 150mBp.
  • Frekuenca: 2.4-2.4835GhZ.
  • Transmetimi i energjisë wireless: 17 dBm.
  1,890 L

Main Menu