• kosmodisk top product shop ne dyqna taxi masazh relaks per dhimbje shpine

    Kosmodisk Top Product Shop | Per Dhimbje Shpine

    Projektuar nga ekspert per te synuar qetesimin e dhimbjes ne thelbin e saj dhe per te lehtesuar muskujt e dhimbshem te shpines.
    E perkryer per personat qe vuajne nga dhimbjet e shpines, te testuara klinikisht.
    Vendosur ne menyre komode pergjate shtylles kurrizore.

    1,290 L

Main Menu