• Kufje me bluetooth Mini | Konfulon BT 01

  Kufje me bluetooth Mini | Konfulon BT 01

  • Kufje te reahatshme per perdorime afatgjata.
  • Dizajn i pershtatshem me formen e veshit.
  • Komunikoni lirshem dhe ne castet kur jeni te ngarkuar me pune.
  • Lidhje me bluetooth e qendrueshme.
  • Komunikim i paster dhe pa zhurme.
  1,490 L

Main Menu