• Aditiv | Windshield Wiper Fluid Glasses For Car

    -Thjesht shtojeni në spërkatësin e xhamit direkt. Mund ta provoni edhe në sipërfaqet e brendshme dhe të jashtme.
    -Ideale për mirëmbajtje të rregullt.
    -Nje produkt i cili mund te perdoret për pastrimin dhe mbrojtjen ne të gjitha stinëve.
    -Aditiv eko miqesor.

Main Menu