• home made sushi japrak me gjethe rrushi me laker receta

    Japrak me Gjethe Rrushi | Makine per Japrak, Sushi

    1.Vendoseni rulin në një zonë të sheshtë, dhe leva duhet te jete perballe jush. Shtroni fletën në brezin e rrotullës dhe tërhiqeni pak me gishtat.
    2.Mbusheni gjethe, në sasinë në bazë të trashësisë së gjethes.
    3.Shtyni levën përpara dhe gjethi juaj i mbushur do të jetë gati për t’u gatuar.

Main Menu